Gigi, păzește-l pe „Reghe”!

martie 8, 2013 in Special

Antrenorul Reghecampf și celebra sticluță cu apă plată de care nu se desparte. O imagine deja celebră a unui tehnician român care a uimit Europa!

Antrenorul Reghecampf și celebra sticluță cu apă plată de care nu se desparte. O imagine deja celebră a unui tehnician român care a uimit Europa!

Toată lumea se bucură pentru victoria Stelei cu Chelsea. O mică răbufnire frumoasă după problemele de zi cu zi. Gigi Becali, patronul Stelei, își freacă mâinile de fericire. Marile cluburi ale Europei sunt cu ochii pe Chiricheș, Chipciu, Latovlevici, Bourceanu și pe mulți dintre colegi lor. Cine pleacă primul și pe câți bani este întrebarea de pe buzele tuturor steliștilor. Oare? Cred că au uitat un nume: Laurențiu Reghecampf. La ce echipă a făcut din Steaua nu este exclus ca „Reghe” să primească oferte amețitoare chiar înaintea lor. De ce nu? A demostrat că are stofă de antrenor mare. Așa că, Gigi ar face bine să-l păzească pe Reghecampf și să-i mai pună ceva la salariu ca să nu aibă surprize!

Laurențiu Reghecampf, un antrenor modern. Un antrenor care pune mare preț pe unitatea grupului. Cu jucătorii dar și cu staff-ul tehnic. A știut să se apropie de ei așa cum n-a mai făcut-o altcineva la Steaua de vreo șase, șapte ani încoace. A cerut disciplină germană. Cu zâmbetul de buze și cu deja celebra sticluță de jumătate de litru cu apă plată. A primit în schimb atitudine și respect din partea jucătorilor
„Reghe” a mai reușit ceva: să-l potolească pe Gigi Becali. Nu cu scandal, nu cu declarații la televizor. Cu rezultate. Steaua are rezultate, iar „indicațiile prețioase” venite din lojă au rămas înregistrate doar în memoria centralelor de telefonie mobilă. Omul a știut ce face din prima secundă și, cu un pic de noroc, a reușit să transforme Steaua într-o formație de temut în Europa.
Rezultatele sunt cele care îi fac reclamă lui Reghecampf. Sunt convins că grupări importante din fotbalul european au pus ochii pe el. Poate mai repede decât pe Chiricheș. Germania, o destinație posibilă. De ce nu Bundesliga? Stilul de muncă și filosofia despre fotbal îl recomandă pe „Reghe” în fotbalul mare.
Noroc că omul are caracter și nu va lăsa Steaua după ce câștigă titlul la vară. La orizont se văd grupele Ligii Campionilor. Tentația e mare. O ispită căreia nu ai cum să-i reziști indiferent de nume. Cu toate astea îl sfătuiesc pe Gigi Becali să-l respecte și să fie cu ochii pe Reghecampf. Omul ăsta are har pentru lucruri mărețe!