Distrugătorul Kassai și arogantul Ronaldo

aprilie 19, 2017 in Liga Campionilor

Bayern München a fost făcută praf de brigada maghiară condusă de Viktor Kassai. E nevoie de tehnologia arbitrajului video ca să se anuleze astfel de nedreptăți!

După ce nemernicie de arbitraj am văzut la meciul Real – Bayern acum realizăm că „fluierașii” din Liga 1 sunt niște bieți „începători”. Ungurul Kassai i-a scos pe bavarezi din Liga Campionilor într-un moment în care Bayern München avea 2-1 și dădea semne că poate decide calificarea până la finalul timpului regulamentar. Kassai a comis două erori extrem de grave, de neacceptat la un asemenea nivel: eliminarea lui Vidal după o deposedare corectă și golul de 2-2 înscris de Ronaldo dintr-un offside mare cât Luna de pe cer. Arbitraj scandalos pentru un sfert de finală al Champions League. Rezultatul nu se mai poate schimba dar Viktor Kassai merită o suspendare de câți ani din competițiile europene. Poate așa va realiza mizeria de arbitraj etalată la Madrid!

Păcat de meci, păcat de efortul jucătorilor. După ce a fost tocată de arbitri în meciul tur, Bayern München a avut parte de o nouă prestație jalnică din partea celor puși să aplice regulamentul pe teren. Brigada condusă de maghiarul Viktor Kassai a avut un arbitraj scandalos care a influențat rezultatul final și, bineînțeles, echipa care a obținut biletele pentru semifinalele Ligii Campionilor.
Dincolo de faptul că tot timpul a împins de la spate Realul, Kassai a comis-o rău de tot spre finalul partidei de pe „Santiago Bernabeu” lăsând impresia că vrea să-i ducă mai departe pe spanioli. Cel puțin asta este senzația pe care ne-a transmis-o arbitrajul său. În minutul 77, Bayern avea 2-1 și băgase Realul în corzi. Golul calificării nemților plutea în aer și era o chestiune de timp până să dea lovitura de grație.
În acest moment dificil pentru Real a ieșit la rampă „distrugătorul” Kassai. Prima dată l-a trimis la cabine pe Vidal pentru al doilea cartonaș galben. Vidal stătea cu sabia deasupra capului dar la faza eliminării l-a deposedat corect pe Asensio. Nici pomeneală de fault. Arbitrul de rezervă putea intervenii, că faza s-a consumat în fața sa, dar s-a făcut că plouă. Bayern era pe val și singura șansă de calificare a Realului era să joace cu un om în plus. Ceea ce s-a și întâmplat! 🙁
Apoi golul de 2-2 marcat de Ronaldo. Poziție clară de offside. Fază simplă. Vreo doi metri. Cum naiba n-a văzut asistentul? Imposibil așa ceva. Și totuși rămâne întrebarea: n-a văzut sau s-a făcut că nu vede? Oricum am zice tot rău e. Real merge mai departe, iar Bayern München stă acasă după ce a jucat în ambele manșe cu un om mai puțin.
Și ceva despre Ronaldo. Prea mult circ la golurile marcate. Un jucător mare nu face așa ceva, se mai temperează un pic. Sunt sigur că la golul egalizator de 2-2 știa că se află în offside. Măcar din această perspectivă putea fi ceva mai reținut. Dar e treaba lui. Vom vedea dacă va dăinui în inimile suporterilor la fel ca Pele, Maradona sau Messi!