Un zvon care prinde contur: Răzvan Lucescu, la Dinamo!

aprilie 7, 2013 in Liga 1

Răzvan Lucescu, gata pentru o nouă provocare în Liga 1: Dinamo. Bani, timp și răbdare sunt principalele repere în drumul către titlu și grupele Ligii Campionilor!

Răzvan Lucescu, gata pentru o nouă provocare în Liga 1: Dinamo. Bani, timp și răbdare sunt principalele repere în drumul către titlu și grupele Ligii Campionilor!

Joi, 4 aprilie, am publicat pe blog un editorial cu titlul „Anghelache, cel mai tare transfer făcut de Dinamo!”. La final, ca un fel de concluzie, am spus: „Instalarea ca șef de club a domnului Constantin Anghelache are mari șanse să devină cartea câștigătoare a «roș-albilor» pe termen mediu și lung. Ce urmează? Poate Răzvan Lucescu pe banca tehnică. Luați-o doar ca pe o simplă bănuială!”. Uite că, după câteva zile, „bănuiala”, bazată pe informații oferite de oameni din fotbal, începe să prindă contur. Actualul antrenor al echipei El Jaish (Qatar) a fost deja contactat de șefii lui Dinamo. Cum și Mircea Lucescu susține această mutare lucrurile par clare. Lucescu jr. vine la vară ca să ia titlul și s-o ducă pe Dinamo în grupele Ligii Campionilor!

Imediat după preluarea lui Dinamo, ca acționar majoritar, Ionuț Negoiță a făcut o declarație care a trecut poate neobservată. Negoiță spunea că, din vară, pe banca tehnică a lui Dinamo va sta un Lucescu. Cum Mircea Lucescu a semnat recent prelungirea contractului cu Șahtior Donețk, în cărți rămăsese doar Răzvan.
Șeicii de la El Jaish nu par să dea din coate ca să-l mai țină antrenor pe Lucescu jr. E clar că întoarcerea în țară este iminentă. Din ce scrie presa, oficialii dinamoviști l-au contactat deja pe Răzvan. O mișcare susținută și de „Il Luce”. În acest mod și prin prezența lui Constantin Anghelache în fotoliul de președinte, Ionuț Negoiță vrea să asigure „roș-albilor” un management de top și o conducere tehnică cu experiență.
Pe tema asta se pot comenta câte și mai căte. Dorința de a ajunge în grupele Ligii Campionilor este mare. Dinamo nu a reușit această performanță, iar Răzvan Lucescu are experiență internațională. Negoiță i-a pregătit un buget consistent pentru achiziții și o răsplată finanaciară pe măsura obiectivului fixat. Ceva aproape de un milion de euro.
Un șir de evenimente logice cu finalul în… vară: Răzvan Lucescu, la Dinamo!