Dinamoviștii, aproape de vis: stadion nou!

martie 20, 2013 in Liga 1

Suporterii dinamoviști au un motiv să se întoarcă pe stadion: promisiunea lui Ionuț Negoiță că, în câțiva ani, vor intra pe o arenă nouă!

Suporterii dinamoviști au un motiv serios de a reveni pe stadion: promisiunea lui Ionuț Negoiță că, în câțiva ani, vor intra pe o arenă nouă!

Ionuț Negoiță, noul acționar majoritar de la Dinamo, e pus pe fapte mari. Cea mai arzătoare dorință a suporterilor dinamoviști este pe primul loc în mapa cu proiecte pe termen mediu. Negoiță vrea stadion nou, chiar pe locul actualei arene din Șoseaua „Ștefan cel Mare”. „Cu 30 de milioane de euro poate fi făcut un stadion foarte elegant, iar în patru – cinci ani poate fi realizat ”, a declarat Ionuț Negoiţă la emisiunea „Fanatik Show”, la Digi Sport. Dacă își doresc cu adevărat performanță, cluburile din București trebuie să-și facă stadioane de top. Valabil și pentru Rapid, chiar și pentru Steaua. „Național Arena” este doar o variantă pentru o rețetă financiară mai bună dar casele lor sunt în Ștefan cel Mare, Giulești, respectiv Ghencea!

Nu există dorință mai mare a fanilor dinamoviști decât construirea unui stadion nou-nouț pentru echipa favorită. Lipsa unei arene de top reprezintă principalul motiv care i-a îndepărtat pe suporterii „roș-albilor” de echipă. În orice sondaj de opinie efectuat pe această temă s-a putut constata nemulțumirea lor.
Noul șef de la Dinamo, Ionuț Negoiță, și-a făcut temele cu atenție. În această seară, la emisiunea „Fanatik Show”, la Digi Sport, Negoiță a vorbit, în detaliu, despre intenția sa de a construi un stadion de cinci stele chiar în „Groapă”. „Ceea ce pot spune este că îmi doresc să construiesc un stadion în «Ștefan cel Mare», un stadion nou. Stadionul ar avea 22-25.000 de locuri”, a anunțat domnul Negoiță. (http://www.digisport.ro/Sport/FOTBAL/Competitii/Liga+1/Dinamo+va+avea+o+noua+arena+in+Stefan+cel+Mare)
Nu bat câmpii atunci când spun că Ionuț Negoiță și-a făcut temele. Nu reprezintă o noutate faptul că, în deciziile pe care le ia, Negoiță se consultă cu meseriași în fotbal, ca Mircea Lucescu, sau în regulamente și finanțe, cum este Constantin Anghelache. Din acest motiv, chiar are toate șansele să reușească cu proiectul său.
Proiectul de la Dinamo ar trebui multiplicat în Giulești și Ghencea. „Arena Națională” este o gazdă primitoare care mai dă și bani dacă știi cum să faci performanță în fotbal însă nu este casă pentru niciuna dintre grupările bucureștene. Ionuț Negoiță a înțeles perfect acest detaliu de finețe. Urmează George Copos și Gigi Becali ?!