Rapidul, o iubire fără sfârșit…

februarie 17, 2015 in Liga 1

Rapid este o familie, un grup unit, o stare de spirit. Oricând și oriunde!

Rapidul, mereu ca o familie, un grup unit, o stare de spirit!

Presat de timp și istorie, Rapidul pornește cu gânduri mari pe drumul salvării de la retrogradare. Prezentarea oficială, găzduită duminică de Sala Sporturilor de lângă triaj, i-a adus pe jucători mai aproape de suporteri. Și invers. Pancu, Niculae și Săpunaru au fost cei mai aplaudați dar dincolo de toate a fost mesajul alb-vișiniu. Ca pe vremea celor trei muschetari: „toți pentru unul și unul pentru toți”. Dragostea de Rapid este un fenomen imposibil de descris prin cuvinte. S-a văzut din maniera în care suporterii au încercat să le transmită idolilor că îi susțin necondiționat. Cel puțin declarativ, sună bine. Salvarea de la retrogradare pare o misiune imposibilă dar în Giulești totul este posibil. Și asta pentru că Rapidul rămâne o iubire fără sfârșt!

Mai mult ca oricând, Rapid are nevoie de ajutorul fanilor. În ultima vreme, spiritul de altădată a fost alterat de lupta dintre diferitele facțiuni. Cu scopuri mărunte însă la ce a fost în Sala Sporturilor, de lângă stadion, duminică seară, pare că acest moment a fost depășit.
Misiunea salvării de la retrogradare este condusă de tripleta Daniel Pancu, Daniel Niculae și Cristi Săpunaru. Ei au fost cei mai aplaudați jucători. Și nu întâmplător pentru că și-au construit cariera păstrând în vene sângele alb-vișiniu.
Până în vară, giuleștenii vor avea parte de 17 finale. Fiecare meci va fi pe viață și pe moarte. Totul sau nimic. Poate e mai bine așa. Istoria a demonstrat că atunci când joacă sub presiune Rapidul este în stare să bată orice echipă din prima ligă.
Rezultatele înregistrate în meciurile amicale sunt promițătoare dar e nevoie de răbdare și încredere. Antrenorul Cristi Pustai are experiență însă la Rapid este o altă trăire față de Gaz Metan, Pandurii sau ASA Tg. Mureș. Intensă și fără jumătăți de măsură. Totul pentru fotbal, totul pentru victorie.
Prima confruntare, duminică, împotriva Stelei. Deloc simplu. O victorie ar face cât toate meciurile rămase până la finalul campionatului. Din așa ceva se întreține o iubire fără sfârșit. Dar dincolo de sentimente și pasiuni contează punctele. Cu cât sunt mai multe cu atât mai bine. Singurul mijloc de a rămâne în Liga 1!