Negoiță, confuzii răutăcioase!

martie 8, 2017 in Liga 1

Ionuț Negoiță confundă destinul nefericit al unor societăți comerciale cu istoria Stelei sau a Rapidului!

Euforia calificării lui Dinamo în play-off a bulversat puternic trăirile și mesajele patronului Ionuț Negoiță. Suprinzător, șeful dinamoviștilor, supărat că reconstrucția stadionului din Șoseaua „Ștefan cel Mare” este blocată de neclaritatea actelor de proprietate, arată cu degetul spre arenele din Ghencea și Giulești care vor fi reconstruite. „În condițiile în care se refac stadioanele unor echipe care nu mai există, Steaua si Rapid, să se rateze oportunitatea de a se face stadionul echipei Dinamo este o catastrofă”, a precizat Negoiță într-un comunicat de presă. Oare? Steaua nu a murit și aparține Armatei. Din vară, CSA va readuce echipa în inima românilor. Giuleștiul aparține de CS Rapid care vrea să relanseze echipa de fotbal. Din nefericire, domnul Ionuț Negoiță confundă adevărata istorie a Stelei și a Rapidului cu eșecul unor societăți comerciale care s-au folosit de aceste brand-uri legendare!

Proiectul guvernamental de modernizare a stadioanelor pentru EURO 2020 include arenele „Ghencea”, „Dinamo”, „Giulești” și „Arcul de Triumf”. Toate bune și frumoase dar din patru rămân trei. 🙁 Deocamdată. În cazul stadionului din Șoseaua „Ștefan cel Mare” sunt ceva probleme cu actele de proprietate și cum banii publici nu se investesc decât în cadrul legal problema a rămas în aer.
Surprinzătoare mi se pare reacția patronului de la Dinamo. „În condițiile în care se refac stadioanele unor echipe care nu mai există, Steaua si Rapid, să se rateze oportunitatea de a se face stadionul echipei Dinamo este o catastrofă care va atrage după sine continuarea deteriorării mișcării fotbalistice din România”, a punctat domnul Negoiță într-un comunicat de presă. (http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/negoita-reactioneaza-in-problema-stadionului-lui-dinamo-ce-faceti-modernizati-stadioanele-echipelor-care-nu-mai-exista-steaua-si-rapid-504106.html). Domnul Ionuț Negoiță, pe val după calificarea echipei sale în play-off, în loc să ofere opiniei publice explicații clare pentru ce actele nu sunt tocmai ok a arătat cu degetul spre rivalele de-o viață, Steaua și Rapid.
Faptul că Ionuț Negoiță și Nicolae Badea nu sunt încă pe aceeași lungime de undă la capitolul acte nu reprezintă un argument ca să moară și capra vecinului. Steaua există și va fi mai mult decât a fost. Armata va relansa acest brand, la vară, cu scopul ca Steaua să revină cât mai repede în prima ligă. La Rapid, Clubul Sportiv condus de fosta mare campioană Vali Ionescu vrea să susțină fotbalul cu o infrastructură modernă pentru cei care vor readuce culorile alb-vișinii pe prima scenă fotbalistică.
Da, ar fi nedrept ca Dinamo să nu poată reconstrui stadionul din cauza unor hârtii neclare însă este foarte corect ca în Ghencea și Giulești să se construiască arene noi, moderne și încăpătoare. Într-un astfel de cadru afirmațiile patronului dinamovist devin niște confuzii răutăcioase!